Knjižničarska
nekonferencija
2022.

Dijana Zorić

STORYLAB

Stručnjakinja za storytelling i vanjsku komunikaciju. Surađivala je u osmišljavanju i plasiranju komunikacijskih strategija i ključnih poruka u kampanjama brojnih domaćih i inozemnih brendova kao što su Coca Cola, Nivea, A1, INA, Allianz i mnogi drugi.

Educirala se i kontinuirano se usavršava na prestižnim svjetskim veleučilištima (International School of Storytelling na Emerson College, Scottish International Storytelling Festival u Edinburghu, Storytelling Centre Amsterdam te individualni treninzi u organizaciji renomiranih storytelling stručnjaka i umjetnika iz Europe i svijeta).

Suorganizatorica je STORYinga, 1. međunarodnog storytelling festivala u Hrvatskoj. Iskustvo predavanja i rada s ljudima dovela ju je do statusa redovne mentorice na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. Kao gostujući predavač, izlagala je na brojnim stručnim skupovima kao što su The Global Leadership summit, RSVP festival i mnogi drugi.

Licencirana je turistička vodičica i interpretatorica baštine (članica European Association of Heritage Interpretation).